KAYSERİ / TOMARZA - Tomarza Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Öğrencilerimizin depren ve yangın esnasında nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili olarak tatbikat yapılmış ve öğrencilerimizin bilinçlenmeleri amaçlanmıştır.

Şbt

Okulumuzda sosyal etkinlikler kapsamında mısır eşliğinde  Bandırma Füze Kulübü' filmi öğrencilerimize izlettirildi.

Ekm

Öğrencilerimizin Akademik Danışma Masasına ilgileri  yoğun şekilde gerçekleşmektedir.

Ekm

Liseler arası voleybol turnuvasında  okulumuz öğrencileri  ilçe 2. si oldular.

Ekm

Peygamber Efendimizin doğum günü olan  Mevlid-i Nebi programı okulumuzda gerçekleştirildi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt ve İlçe Müftüsü Mürsel GÖKDERE ve misafirlerimiz katıldı.

May

Okulumuz Tomarza Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde Eğitim - Öğretim faaliyetlerine devam ederken 2015 yılında Tomarza Kız Anadolu İmam  Hatip Lisesi olarak ayrılarak Atatürk Ortaokulu bahçesindeki taş binaya taşınmıştır. bu binanın fiziki imkanlarının uygun olmaması nedeni ile  Kayseri Valiliğinin 15.10.2018 tarih 19234336 sayılı oluru ile Kurtuluş Mahallesi Bereket Sokak No: 1/1 adresinde bulunan 10 derslikli yeni binasına taşınmıştır. Okulumuzda 2019-2020 Eğitim - Öğreim yılında 15 öğretmen ve 139 öğrenci bulunmaktadır.

Mrt

İLÇEMİZDE DÜZENLEMİŞ OLDUĞU OLDUĞU "ÇANAKKELE ZAFERİ " KONULU  ŞİİR YARIŞMASINA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN 10 B SINIFI ÖĞRENCİSİ ALEYNA TURAN VE 11 B SINIFI ÖĞRENCİSİ ZEHRA KİLLİK KATILMIŞTIR. ETKİLEYİCİ BİR PERFORMANS SERGİLEYEREK ALEYNA TURAN 2. OLMUŞTUR. 11B SINIFI ÖĞRENCİMİZ ZEHRA  KİLLİK BAŞARILI BİR PERFORMANS SERGİLEYEREK 5. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARI VE CESARETLERİNDE DOLAYI TEBRİK EDER BAŞARILARININ DAİM OLMASINI TEMENNİ EDERİZ. ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇALIŞTIRAN İLYAS ŞAHİN HOCAMIZA BEDRİYE ÖZTAŞ HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.